HELP CONCOURS NAAR DE OVERKANT

We verruimen ons restaurant aan de Biltstraat met een locatie aan de overkant, voor lunches, besloten diners op maat en culinaire evenementen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste gasten die deze oversteek van Concours willen ondersteunen.

INVESTEER OF KOOP NU EEN WAARDEBON IN DE VOORVERKOOP
en profiteer van velen privileges!

Deze actie loopt af op 1 maart, kijk voor meer informatie op http://www.crowdaboutnow.nl/concours

 

 

home

 

Welkom bij Restaurant Concours Utrecht

Wij kijken er naar uit om op 1 juni weer onze eerste gasten te mogen verwelkom! Echter met een beperkt aantal plaatsen. Wij bieden dan ook nog steeds de mogelijkheid om Concours in Huis te halen. 

 

 

De gerechten afhaal gerechten hoeven enkel nog even opgewarmd te worden. Voor de opmaak van een mooi bord hebben wij een stappenplan beschreven op tijdelijke site CONCOURS.NU. Bovendien is er ook de mogelijkheid tot het bestellen van een kindermenu bij uw Concours diner in huis.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via onderstaande knop BESTELLEN.  

kijk voor inspiratie op #concoursinhuis

 

 

 

menu

MENUPRIJZEN & WIJNARRANGEMENTEN

 

Het team van Concours is dagelijks opzoek naar de mooiste smaakcombinaties. Pure producten en smaaksensaties. Het menu wordt met zorg samengesteld door chef Alex Zeelenberg. Geïnspireerd door de natuur, bijzondere leveranciers, en afgestemd op het seizoen.

Wij kunnen bij iedere gang een passende wijn adviseren. Schuif bij ons aan, en laat je verrassen door het Menu van de Chef.

4-gangen 43,00 wijnarrangement 26,00

5-gangen 52,00 wijnarrangement 33,00

6-gangen 60,00 wijnarrangement 39,00

 

Allergieën? Geen probleem! Laat het ons wel even van te voren weten.


IMPRESSIE

Sorry, no posts matched your criteria.

privé workshop

kookclub concours

 

TIJDELIJK NIET MOGELIJK

 

Opzoek naar een groepsactiviteit, of met een kookclub willen koken in een professionele keuken? Concours is de plek. Wij maken je wegwijs in de culinaire wereld, delen onze keukengeheimen en verzorgen een leuke dag.

 

Op aanvraag is het ook mogelijk om na afloop van de workshop het restaurant ter beschikking te stellen voor eigen publiek. Ontvang je gasten, schenk een aperitief en serveer de eigen gemaakte gerechten.

 

Mail voor meer informatie naar info@restaurantconcours.nl

min 8 personen
kosten afhankelijk van workshop

 

 

masterclass

Nieuwe Masterclass

Ga aan de slag met professioneel keukenapparatuur en leer alles over smaken, combinaties, opmaak en keukentechnieken.

BOUILLABAISSE

Maken van een klassieke bouillabaisse, met rouille, verse vis, schaal en schelpdieren

PASTA MET GEVOGELTE

Leren uitbenen en aanbraden op karkas, pastadeeg en vulling maken.

PATISSERIE

Aan de slag met exclusieve friandises (inclusief recepten van onze huis patissier. Uiteraard is het zelfgemaakte assortiment om mee naar huis te nemen)

Kinderkeuken

le petit concours

 

TIJDELIJK NIET MOGELIJK

 

Heb je ervaring met koken/horeca en wil je meer leren van een chef in een professionele keuken? Dan is een verjaardag bij Concours wellicht iets voor jou?

 

We gaan in een kleine groep aan de slag met de mise-en-place en het opmaken van borden. Als afsluiting krijgen de kook-talenten eigen familie te gast aan tafel en mogen ze zelf het restaurant runnen.

 

Vraag naar de mogelijkheden via info@restaurantconcours.nl

 

 

 

Alex en Lisa Zeelenberg

 

Alex en Lisa Zeelenberg

 

Alex is een natuurmens. “Als kind liep ik altijd in de natuur rond om vogels te spotten of om planten te zoeken; de kunst was om alles te onthouden wat ik tegen kwam. Door mijn voorliefde voor alles wat groeit in de natuur was de stap naar de koksopleiding voor mij logisch; ik kon mijn passie voor natuur en koken combineren. En dat vind ik nog steeds fantastisch: ik kan mijn gasten laten proeven wat de natuur geeft.”

 

Lisa komt daarentegen uit de drukke stad en is graag onder de mensen. “Door mijn opleiding Kunst en Economie is het samenbrengen van mensen en werken met verschillende kunstdisciplines mijn achtergrond. Ik werkte op festivals voor muziek, theater en film vooral in Utrecht en Amsterdam. Inmiddels heeft de gastronomische wereld mijn interesse getrokken. Het samenbrengen van gasten, werken met ambachtelijke producten met ieder zijn eigen oorsprong en verhaal, met een ambitieus team iedere avond weer een feest om voor te werken.”

 

Samen zijn wij dit avontuur aan de Biltstraat begonnen.  Een stadsrestaurant waar we graag zien dat gasten zich thuis voelen. Ambacht, vakmanschap, educatie en smaak, zijn onze drijfveren voor Concours.  We streven ernaar betaalbaar te koken, zonder concessies te doen aan kwaliteit of techniek. We hebben korte lijntjes met onze leveranciers en krijgen vaak direct van de boer geleverd. Dit proef je terug in de gerechten. Het liefst koken we voor iedere gast meerdere kleinere gangen, passend bij de wensen van de persoon. We hebben alles vers in huis, waardoor we bij iedere tafel toch een uniek menu kunnen samenstellen. Dat maakt het koken en bedienen bij Concours zo ontzettend leuk en dynamisch.

contact

KEUKEN IS GEOPEND VAN

maandag t/m zaterdag

17.30 – 22.30 uur

 

GROEPEN / CHEFSTABLE

Voor groepen van 8 tot 10 personen hebben wij een speciale cheftable aan de keuken.
Iets bijzonders te vieren, dan hebben wij ook de mogelijkheid voor een bijzonder Menu van de Chef
7-gangen, incl extra amuses en speciaal geselecteerde wijnen

Mail naar info@restaurantconcours.nl voor meer informatie.

 

ADRES
Restaurant Concours

Biltstraat 23, 3572 AB Utrecht

030 223 11 58

info@restaurantconcours.nl

 

UIT

Plannen om een avond uit te gaan in Utrecht? Naar het theater in de Stadsschouwburg of de bioscoop? Vanaf Restaurant Concours is het allemaal op loopafstand. Geef dit bij de reservering aan, dan zorgen wij voor de rest.

 

ROUTE

Vanaf de Stadsschouwburg Utrecht links aanhouden, de Wittevrouwensingel op. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de Biltstraat, nog geen 50 meter aan de rechterzijde.

 

PARKEREN

Let op: Biltstraat is betaald parkeren. Vanaf 19.00 uur is er ook een avondkaart beschikbaar voor 8,54 euro. Of maak gebruik van de bewaakte parkeergarage op de Kruisstraat nr 2, tarief: 3,61 euro per 60 min. 24/7.